کد خبر : 1589
تاریخ انتشار : جمعه 14 ژوئن 2019 - 13:07

تولید بیش از ۲ میلیون اصله نهال در ایستگاه تولید بذر و نهال مغان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: امسال ۲ میلیون و ۱۳۰ هزار اصله نهال در ایستگاه تولید بذر و نهال مغان تولید خواهد شد. تولید بیش از ۲ میلیون اصله نهال در ایستگاه تولید بذر و نهال مغان   به گزارش صدای مغان به نقل از فارس ، شهامت هدایت در نشست خبری

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: امسال ۲ میلیون و ۱۳۰ هزار اصله نهال در ایستگاه تولید بذر و نهال مغان تولید خواهد شد.
تولید بیش از ۲ میلیون اصله نهال در ایستگاه تولید بذر و نهال مغان

 

به گزارش صدای مغان به نقل از فارس ، شهامت هدایت در نشست خبری که در سالن اجتماعات ایستگاه تولید بذر و نهال مغان شهرستان پارس آباد برگزار شد، اظهار کرد: در جهت افزایش سرانه فضای سبز برای اولین بار در ایستگاه تولید بذر و نهال مغان ۲۳هکتار زمین برای تولید بیش از ۲میلیون اصله نهال اختصاص یافت.

وی افزود: در این ایستگاه دو عملیات تولید بذر و تولید نهال برای طرح‌های منابع طبیعی و نیاز مشارکت مردم در پروژه‌های منابع طبیعی، افزایش سرانه فضای سبز و سایر موارد استفاده می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل در خصوص کاشت نهال‌ها در این ایستگاه گفت: نهال‌هایی که در این ایستگاه تولید می‌شوند با سازگاری و با کیفیت عالی هر سال در هفته منابع طبیعی و فصل کاشت بین مردم توزیع می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با اشاره به اینکه این منطقه مستعد برای تولید نهال است افزود: برای اولین بار در سطح کشور یک میلیون و ۷۰۰هزار اصله نهال صنوبر در این ایستگاه تولید و در هفته منابع طبیعی به‌صورت رایگان در بین مردم توزیع خواهد شد.

وی تصریح کرد: طبق شاخصه‌های خاصی که برای توزیع بذر لازم است و با توجه به شرایط منطقه مغان، ایستگاه تولید بذر و نهال مغان می‌تواند به قطب کشوری تولید بذور مرتعی تبدیل شود و نیاز سایر استان‌های کشور را هم تامین کند.

تولید بیش از یک میلیون محصولات باغی و زراعی در پارس آباد

فرماندار شهرستان پارس آباد نیز در این نشست، شهرستان پارس آباد را قطب کشاورزی و دامداری دانست و اظهار کرد: بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی و زراعی در این منطقه تولید می‌شود.

وی احداث یک هزار و ۵۰۰هکتار شهرک گلخانه‌ای و پروژه پایاب سد خداآفرین را انقلابی دیگر در منطقه معرفی کرد و گفت: بیش از ۵هزار هکتار سطح سبز از محل اجرای طرح پایاب سد خداآفرین در این منطقه ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان پارس آباد در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی مستعد هرگونه سرمایه‌گذاری است عنوان کرد: امسال در شهرستان پارس آباد در حدود ۴هزار هکتار کشت سیر داشتیم که در صورت فرآوری هم زیر قیمت به فروش نمی‌رفت.

فرماندار پارس آباد ادامه داد: طبق هماهنگی‌های انجام یافته با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، پالایشگاه ذرت با اشتغال‌زایی ۸۰۰نفر در شهرستان پارس آباد احداث خواهد شد.

علایی با توجه به اینکه ۴هزار هکتار گوجه و ۵هزار هکتار بادام زمینی در شهرستان پارس آباد کشت شده است افزود: با توجه به سال رونق تولید ۳هزار و ۹۰۰کارگر در شهرستان پارس آباد فعالیت دارند و سال گذشته ۸۰ درصد بذر ذرت کشور و ۱۰۰درصد بذر سورگوم کشور در شهرستان پارس آباد تولید شد که نشان دهنده ظرفیت و پتانسیل این منطقه است.

فرماندار شهرستان پارس آباد ضمن دعوت و حمایت از سرمایه‌گذاران تصریح کرد: وجود فرودگاه در شهرستان پارس آباد و ایجاد پروازهای مرتب عاملی برای شکوفایی منطقه خواهد بود.

گزارش تصویری : منصور اخلاقی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.